Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Szef kuchni (executive chef)
Miejsce pracy: Biskupice Podgórne
Numer: StPr/24/1245
OBOWIĄZKI:
-wprowadzanie i sporządzanie potraw wg tradycyjnych koreańskich receptur i przepisów; -planowanie jadłospisów i prawidłowe zestawianie potraw w stylu kuchni koreańskiej; -przeprowadzanie oceny jakości półproduktów i wyrobów gotowych; -nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych zgodnie z normami, obowiązującymi recepturami i wymogami sanitarnymi w poszczególnych pomieszczeniach produkcyjnych;Miejsce pracy: ul. LG 1A, 55-040 Biskupice PodgórneForma umowy: umowa o pracę na czas okreslony tj: 3 lata, praca w godzinach od 8.00-16.00.Sala : G
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wymagania inne:
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Język: koreański, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Wymagania inne:
Wykształcenie średnie ogólnokształcące staż pracy 1 rok znajomość języka koreańskiego na poziomie A2 w mowie i piśmie
Miejsce pracy:
Rodzaj umowy:
Wynagrodzenie brutto:
Biskupice Podgórne
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 13 000 do 13 000 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu