Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: żywienie zbiorowe
Wymagania inne:
Wykształcenie średnie techniczne gastronomiczne o kierunku żywienie zbiorowe lub wyższe zawodowe o kierunku technologia żywności. Rok doświadczenia zadwodowego.
Bolesławiec
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 5 900 do 6 200 PLN
Opis wynagrodzenia:
plus dodatek za staż pracy
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Dietetyk
Zakres obowiązków: Opracowywanie receptur i zestawów dla różnych diet. Kontrola poprawności dokumentacji, receptur i zestawów żywieniowych w produkcji. Nadzór nad standardami świadczonych usług i przepisami (w tym HACCP). Optymalizacja kosztów przy...
Dietetyk
Opracowywanie receptur i zestawów dla różnych rodzajów diet. Kontrola dokumentacji, poprawności receptur i zestawów żywieniowych w produkcji. Nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług. Optymalizacja kosztów przy zachowaniu...
Dietetyk
- planowanie, opracowywanie i realizacja jadłospisów zgodnych z obowiązujacymi normami żywienia dzieci i młodzieży,- kontrola jakości i wartości odzywczej posiłków, dostosowywanie jadłospisów do potrzeb dietetycznych dzieci(np. diety eliminacyjne, alergie...