Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: żywienie zbiorowe
Wymagania inne:
Wykształcenie średnie techniczne gastronomiczne o kierunku żywienie zbiorowe lub wyższe zawodowe o kierunku technologia żywności. Rok doświadczenia zadwodowego.
Bolesławiec
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 5 900 do 6 200 PLN
Opis wynagrodzenia:
plus dodatek za staż pracy
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Dietetyk/ magazynier
przygotowywanie jadłospisu, dekadówek, przyjmowanie towaru do kuchni; Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Dietetyk Wymagania inne:
Dietetyk / Dietetyczka
Opis stanowiska Opracowywanie receptur, tworzenie diet i menu dla żywienia zbiorowego. Kontrola dokumentacji, receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji. Optymalizacja kosztów przy zachowaniu najwyższych standardów jakości świadczonych usług....
Dietetyk/ magazynier
przygotowywanie jadłospisu, dekadówek, przyjmowanie towaru do kuchni; Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Dietetyk Wymagania inne: