Przejdź do treści

Praca: Intendent

Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Intendent
Miejsce pracy: Legnickie Pole
Numer: StPr/25/0581
OBOWIĄZKI:
- prowadzenie zaopatrzenia kuchni,- prowadzenie spraw dotyczących żywienia dzieci przedszkolnych i uczniów,- planowanie jadłospisów,- prowadzenie dokumentacji,- praca na programach komputerowych
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie branżowe
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych


Wymagania inne:

wykształcenie zasadnicze zawodowe: gastronomiawykształcenie średnie techniczne: technik żywienia, gastronomiawykształcenie wyższe: gastronomia, technologia żywności i żywienia człowieka, dietetykadoświadczenie zawodowe: wykształcenie zasadnicze zawodowe - 2 letnie doświadczenie na stanowisku intendenta, wykształcenie średnie techniczne lub wyższe - bez wymaganego stażu pracy,uprawnienia: badania sanitarno-epidemiologiczneinne: znajomość przepisów HACCP i GHP, znajomość zasad rachunkowości dotyczących żywienia zbiorowego, znajomość programów komputerowych dotyczących obsługi magazynu i stołówkiumiejętność: praca w zespole, komunikatywność

Miejsce pracy:

Legnickie Pole


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 5 330 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy



Specjalista ds. Żywienia - Dietetyk

Tworzenie receptur i diet zgodnych z wymaganiami żywieniowymi, Kontrola prawidłowości stosowanych zestawów żywieniowych w produkcji, Opracowywanie menu i nadzór nad jakością usług, Optymalizacja kosztów przy zachowaniu standardów, Prowadzenie wymaganej...

Dietetyk

opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług,...

Intendent

Prowadzenie gospodarki magazynowej, planowanie i realizacja zakupów, monitorowanie stanów magazynowych, naliczanie kosztów wyżywienia, układanie jadłospisów. Zatrudnienie od m-ca lipiec-sierpień. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe...