Wykształcenie: średnie branżowe
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania inne:
wykształcenie zasadnicze zawodowe: gastronomiawykształcenie średnie techniczne: technik żywienia, gastronomiawykształcenie wyższe: gastronomia, technologia żywności i żywienia człowieka, dietetykadoświadczenie zawodowe: wykształcenie zasadnicze zawodowe - 2 letnie doświadczenie na stanowisku intendenta, wykształcenie średnie techniczne lub wyższe - bez wymaganego stażu pracy,uprawnienia: badania sanitarno-epidemiologiczneinne: znajomość przepisów HACCP i GHP, znajomość zasad rachunkowości dotyczących żywienia zbiorowego, znajomość programów komputerowych dotyczących obsługi magazynu i stołówkiumiejętność: praca w zespole, komunikatywność
Legnickie Pole
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 5 330 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Specjalista ds. Żywienia - Dietetyk
Tworzenie receptur i diet zgodnych z wymaganiami żywieniowymi, Kontrola prawidłowości stosowanych zestawów żywieniowych w produkcji, Opracowywanie menu i nadzór nad jakością usług, Optymalizacja kosztów przy zachowaniu standardów, Prowadzenie wymaganej...
Dietetyk
opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług,...
Intendent
Prowadzenie gospodarki magazynowej, planowanie i realizacja zakupów, monitorowanie stanów magazynowych, naliczanie kosztów wyżywienia, układanie jadłospisów. Zatrudnienie od m-ca lipiec-sierpień. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe...