Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii
Miejsce pracy: Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
Zadania:
- Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu
- Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych
- Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów
- Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie zamówień, przyjmowanie i kontrola dostaw, kontakt z dostawcami
- Tworzenie grafików, dbanie o estetykę i jakość usług
Wymagania:
- Doświadczenie w gastronomii lub handlu,
- Znajomość pakietu MS Office,
- Rzetelność, uczciwość, odpowiedzialność i samodzielność w działaniu,
- Umiejętność podejmowania decyzji i dobra organizacja pracy,
- Komunikatywność, wysoka kultura osobista i aktualna książeczka sanepidowska.
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- Duża swoboda twórcza – cenimy Twoje pomysły i inicjatywę,
- Pracę w miłej i wspierającej atmosferze,
- Szkolenie wprowadzające w zakres procedur i obsługi.
Szef / Szefowa Kuchni
Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości....
Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe
Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików Kontrola jakości sporządzanych potraw Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych Aktywne dążenie do...