Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Kierownik lokalu gastronomicznego
Miejsce pracy: Wrocław
Numer: StPr/24/4034
OBOWIĄZKI:
Zarządzanie lokalem gastronomicznym. Kierowanie zespołem podległych pracowników. Wprowadzanie dokumentów (faktur) do systemu gastronomicznego, sporządzanie raportów, zestawień dla zarządu, dbanie o wizerunek lokalu gastronomicznego, prowadzenie rozmów handlowych z klientami, dbanie o wynik finansowy lokalu.
WARUNKI PRACY:
Wymagania inne:
Min. 2 lata na stanowisku kierownik lokalu gastronomicznego lub podobne.
Miejsce pracy:
Rodzaj umowy:
Wynagrodzenie brutto:
Wrocław
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto:
od 6 000 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Kierownik lokalu gastronomicznego
Organizacja pracy restauracji.Rekrutowanie i szkolenie personelu.Raportowanie działań właścicielowi restauracji. Organizowanie wydarzeń specjalnych.Współpraca z szefem kuchni i pozostałymi działami firmy.Współpraca przy tworzeniu menu. Podnoszenie...
Kierownik lokalu gastronomicznego
Zarządzanie lokalem; ocena poziomu usług gastronomicznych; tworzenie efektywnych technik sprzedażowych i szkolenie obsługi lokalu; kontrola jakości usług lokalu; nadzorowanie i zarządzanie pracownikami.Umowa zlecenie na 3 lata , 160 godzin w miesiącu,...