Przejdź do treści

Praca: Kierownik lokalu gastronomicznego

Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Kierownik lokalu gastronomicznego
Miejsce pracy: Wrocław
Numer: StPr/25/0073
OBOWIĄZKI:
Zarządzanie lokalem; ocena poziomu usług gastronomicznych; tworzenie efektywnych technik sprzedażowych i szkolenie obsługi lokalu; kontrola jakości usług lokalu; nadzorowanie i zarządzanie pracownikami.Umowa zlecenie na 3 lata , 160 godzin w miesiącu, dyspozycyjność w godz. 9.00-17.00 Miejsce pracy: ul. Bajana 1, 54-129 Wrocław
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kierownik lokalu gastronomicznego
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Wykształcenie bez znaczenia, preferowane średnie staż pracy na w/wstanowisku ok 1 miesiąca, umiejętność kierowania lokalem gastronomicznym książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych

Miejsce pracy:

Wrocław


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 31 do 31 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu



Kierownik lokalu gastronomicznego

Organizacja pracy restauracji.Rekrutowanie i szkolenie personelu.Raportowanie działań właścicielowi restauracji. Organizowanie wydarzeń specjalnych.Współpraca z szefem kuchni i pozostałymi działami firmy.Współpraca przy tworzeniu menu. Podnoszenie...

Kierownik lokalu gastronomicznego

Zarządzanie lokalem gastronomicznym. Kierowanie zespołem podległych pracowników. Wprowadzanie dokumentów (faktur) do systemu gastronomicznego, sporządzanie raportów, zestawień dla zarządu, dbanie o wizerunek lokalu gastronomicznego, prowadzenie rozmów...