Zawód: Kierownik lokalu gastronomicznego
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:
Wykształcenie bez znaczenia, preferowane średnie staż pracy na w/wstanowisku ok 1 miesiąca, umiejętność kierowania lokalem gastronomicznym książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wrocław
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 31 do 31 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Kierownik lokalu gastronomicznego
Organizacja pracy restauracji.Rekrutowanie i szkolenie personelu.Raportowanie działań właścicielowi restauracji. Organizowanie wydarzeń specjalnych.Współpraca z szefem kuchni i pozostałymi działami firmy.Współpraca przy tworzeniu menu. Podnoszenie...
Kierownik lokalu gastronomicznego
Zarządzanie lokalem gastronomicznym. Kierowanie zespołem podległych pracowników. Wprowadzanie dokumentów (faktur) do systemu gastronomicznego, sporządzanie raportów, zestawień dla zarządu, dbanie o wizerunek lokalu gastronomicznego, prowadzenie rozmów...