Przejdź do treści

Praca: Kierownik lokalu gastronomicznego

Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Kierownik lokalu gastronomicznego
Miejsce pracy: Wrocław
Numer: StPr/25/0135
OBOWIĄZKI:
Organizacja pracy restauracji.Rekrutowanie i szkolenie personelu.Raportowanie działań właścicielowi restauracji. Organizowanie wydarzeń specjalnych.Współpraca z szefem kuchni i pozostałymi działami firmy.Współpraca przy tworzeniu menu. Podnoszenie sprzedaży restauracji. Promocja restauracji. Wprowadzanie aktualizacji w działaniu restauracji.Umowa zlecenie 3 lata.Ilość godzin w miesiącu 160.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Język: polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia: Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne
Uprawnienia: ! obsługa kasy fiskalnej
Uprawnienia: komunikatywność, wysoka kultura osobista


Wymagania inne:

wyksztalcenie wyższe, doświadczenie w zarządzaniu personelem restauracji, 2 lata doświadczenia w gastronomiiMS Office, obsługa kasy fiskalnej, komunikatywność, wysoka kultura osobista, dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne, jęz. angielski B1 w mowie i piśmie, jęz. polski B2 w mowie i piśmie

Miejsce pracy:

Wrocław


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 33 do 33 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu



Kierownik lokalu gastronomicznego

Zarządzanie lokalem; ocena poziomu usług gastronomicznych; tworzenie efektywnych technik sprzedażowych i szkolenie obsługi lokalu; kontrola jakości usług lokalu; nadzorowanie i zarządzanie pracownikami.Umowa zlecenie na 3 lata , 160 godzin w miesiącu,...

Kierownik lokalu gastronomicznego

Zarządzanie lokalem gastronomicznym. Kierowanie zespołem podległych pracowników. Wprowadzanie dokumentów (faktur) do systemu gastronomicznego, sporządzanie raportów, zestawień dla zarządu, dbanie o wizerunek lokalu gastronomicznego, prowadzenie rozmów...