Zawód: Kierownik lokalu gastronomicznego
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:
Wykształcenie bez znaczenia, preferowane średnie staż pracy na w/wstanowisku ok 1 miesiąca, umiejętność kierowania lokalem gastronomicznym książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wrocław
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
31,00 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Kierownik lokalu gastronomicznego
Organizacja pracy restauracji.Rekrutowanie i szkolenie personelu.Raportowanie działań właścicielowi restauracji. Organizowanie wydarzeń specjalnych.Współpraca z szefem kuchni i pozostałymi działami firmy.Współpraca przy tworzeniu menu. Podnoszenie...
Kierownik lokalu gastronomicznego
Organizacja pracy restauracji.Rekrutowanie i szkolenie personelu.Raportowanie działań właścicielowi restauracji. Organizowanie wydarzeń specjalnych.Współpraca z szefem kuchni i pozostałymi działami firmy.Współpraca przy tworzeniu menu. Podnoszenie...
Kierownik lokalu gastronomicznego
Zarządzanie lokalem; ocena poziomu usług gastronomicznych; tworzenie efektywnych technik sprzedażowych i szkolenie obsługi lokalu; kontrola jakości usług lokalu; nadzorowanie i zarządzanie pracownikami.Umowa zlecenie na 3 lata , 160 godzin w miesiącu,...