Przejdź do treści

Praca: Kucharz małej gastronomii

Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Kucharz małej gastronomii
Miejsce pracy: Bolesławiec
Numer: StPr/25/0105
OBOWIĄZKI:
Sprzedawca / kucharz w małej gastronomii. Praca w systemie jednozmianowym w godzinach 06.00-14.00Miejsce pracy: targowisko Manhattan, punkt sprzedaży kebab (obok stoiska warzywa, owoce "Karolinka").
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

Wykształcenie zasadnicze zawodowe, kucharz - specjalista do spraw serwowania potraw.

Miejsce pracy:

Bolesławiec


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu



Kucharz/sushimaster

przygotowywanie potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku

Kucharz

Praca w kuchni restauracji, którą prowadzi Fundacja w Sanktuarium Matki Bożej Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Mile widziane doświadczenie w gastronomii.Umiejętność gotowania i prowadzenia kuchni , praca w...

Kucharz

przygotowywanie potraw, zup, surówek, pierogów, praca w Restauracji "Głodny Polak" w godz. 7-18 wg grafiku Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: wymagane doświadczenie w zawodzie lub wyksztalcenie gastronomiczne