Ogłoszenie numer: 9455959, z dnia 2025-02-11
Klient portalu Praca.pl
Firma zajmująca się obsługą kantyny pracowniczej na terenie zakładu produkcyjnego w Wałbrzychu poszukuje osoby w roli MANAGERA obiektu.
Manager obiektu
Miejsce pracy: Wałbrzych
Opis stanowiska
- Administracyjne zarządzanie stołówką i odpowiedzialność za jej organizację
- Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów
- Planowanie pracy zespołu, tworzenie grafików, obsługa systemu elektronicznej ewidencji czasu pracy
- Rekrutacje uzupełniające kadrę w razie potrzeby
- Tworzenie nowych menu i propozycji dań we współpracy z Szefem kuchni/Szefem produkcji
- Kontrola nad gospodarką magazynową i przepływem towarów(zamawianie towaru)
- Współpraca z księgowym oraz działem personalnym
- Wprowadzenie w arkusz excel menu tygodniowe / menu dzienne (wersja polska/wersja angielska) z uwzględnieniem alergenów
- Prowadzenie auta służbowego kat. B - dowóz posiłków /towaru na kantynę w sytuacjach kiedy nie ma Kierowcy na miejscu
- Rozwiązywanie bieżących problemów
- Wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie organizacji na zewnątrz
- Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności
Wymagania
- Doświadczenie zawodowe jako lider/kierownik stołówki/restauracji, preferowane doświadczenie w branży cateringowej lub w restauracjach żywienia zbiorowego zajmujących się cateringiem.
- Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Prawo jazdy kat. B
- Dyspozycyjność i zaangażowanie w powierzone obowiązki
- Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność
Oferujemy
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
- Pracę w systemie zmianowym od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00 - 20:00, możliwe dyżury w weekendy.
- Ubezpieczenie grupowe
- Przyuczenie oraz szkolenia niezbędne do pracy na stanowisku
- Narzędzia niezbędne do wykonywania czynności służbowych.
- dodatek stażowy w zależności od okresu zatrudnienia.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Manadżer restauracji
Zarządzanie lokalem w restauracji, dbałość o grafik personelu i poprawne funkcjonowanie lokalu, komunikacja z personelem i rozwiązywanie bieżących spraw związanych z dobrym funkcjonowaniem zmiany w restauracji. Umowa zlecenie na 3 lata ,155 godzin w tygodniu...
Manager
- zarządzanie finanasami i pracownikami oraz całym lokalem Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: