Przejdź do treści

Praca: Pomoc kuchenna

Smażalnia Ryb " u Andruszka" Tadeusz Andruszków
Pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Pasiecznik
Numer: StPr/25/0266
OBOWIĄZKI:
Zakres obowiązków stażu pomocy kuchennej obejmuje pomoc w przygotowywaniu posiłków, w tym mycie, obieranie i rozdrabnianie składników, a także utrzymanie czystości w kuchni. Stażysta pomaga w przygotowaniu dań, np. przez odmierzanie składników, rozpakowywanie produktów, a także może pomagać przy porcjowaniu i wydawaniu posiłków. Ważne jest przestrzeganie zasad sanitarnych i bezpiecznego użytkowania sprzętu kuchennego.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie
Wykształcenie: średnie zawodowe
Wykształcenie: średnie branżowe
Wykształcenie: podstawowe
Wykształcenie: pomaturalne/policealne
Wykształcenie: gimnazjalne
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Pasiecznik


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 000 PLN


Opis wynagrodzenia:

Zmianowość: jedna zmiana; Praca w dni wolne - możliwość odebrania w tygodniu; godz. wykonywanej pracy: 11:00 - 19:00

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim



Pomoc kuchenna

Zgodny ze stanowiskiem Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: Chęci do pracy, mile widziane doświadczenie, możliwość zatrudnienia emeryta lub rencisty.

Pomoc kuchenna

Zakres obowiązków stażu pomocy kuchennej obejmuje pomoc w przygotowywaniu posiłków, w tym mycie, obieranie i rozdrabnianie składników, a także utrzymanie czystości w kuchni. Stażysta pomaga w przygotowaniu dań, np. przez odmierzanie składników,...

Pomoc kuchenna

Obróbka wstępna warzyw i owoców, wszelkich surowców do produkcji posiłków, mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie warzyw, krojenie mięsa; przygotowywanie sosów. Dbanie o czystość stanowiska i higienę, dbanie o czystość blatów, pakowanie...