Przejdź do treści

Praca: Pracownik food trucka

Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Pracownik food trucka
Miejsce pracy: Wrocław
Numer: StPr/24/4206
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie sprzętu i urządzeń kuchennych stosowanych w miejscu pracy i ich obsługiwanie; • przygotowywanie surowców i półproduktów do sporządzania posiłków typu fast food zgodnie z obowiązującymi zasadami analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (HACCP), na każdym z etapów produkcji i dystrybucji posiłków; • obrabianie termicznie półproduktów i produktów (grillowanie, pieczenie, smażenie, gotowanie itp.); • zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującymi przepisami i zasadami; • przyjmowanie i realizowanie zamówień; • przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami klientów; • kontrolowanie jakość potraw zgodnie z zasadami; • ważenie i porcjowanie potraw zgodnie z zasadami; • dobieranie odpowiednich opakowań do rodzaju potraw. Forma umowy: umowa zlecenie na 9 miesięcy, 160 godzin w miesiącu, dyspozycyjność w godzinach od 8.00-19.00- od poniedziałku do niedzieli. Miejsce pracy: Teren miasta Wrocław i Kobierzyc
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Wykształcenie brak lub niepełne podstawowe znajomość kuchni koreańskiej mile widziana znajomosć języka angielskiego na poziomie B1 w mowie i piśmie

Miejsce pracy:

Wrocław


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 28,1 do 28,1 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu



Kucharz

- Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: praca w zespole Wymagania inne:

Kucharz

Przygotowywanie posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: książeczka sanitarno epidemiologiczna Wymagania inne:

Kucharz

Przygotowywanie dań kuchni polskiej.Produkcja dań garmażeryjnychLepienie pierogów Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: Znajomość dań kuchni polskiej