Zawód: Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania inne:
Wykształcenie średnie techniczne gastronomiczne o kierunku żywienie zbiorowe lub wyższe zawodowe o kierunku technologia żywności, minimum 1 rok doświadczenia, umiejętności kierowania zespołem pracowniczym. Dokładność, sumienność, zdyscyplinowanie.
Bolesławiec
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 5 900 do 6 200 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Szef kuchni
Kierowanie pracą sekcji żywienia. Zamawianie i wydawanie do kuchni niezbędnych artykułów spożywczych. Planowanie ilości i rodzajów posiłków dla wszystkich uprawnionych do żywienia. Czuwanie nad terminowością i jakością przygotowywanych posiłków....
Szef kuchni
Przygotowywanie posiłków dla dzieci uczęszczających do przedszkola, obsługa pieca konwekcyjno-parowego, realizacja diet alergicznych i zasad zbiorowego żywienia, pomoc przy układaniu zamówień i jadłospisów. Praca w godz.: 6:00-14:00.Oferta dostępna w sali...
Szef kuchni
W zawodzie praca Braszowice 63praca od 12 00 - 20 00praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy Wymagania konieczne: Zawód: Szef kuchni (kuchmistrz) Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych...