Szef Kuchni
Miejsce pracy: Wrocław, Krzyki
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.
Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.
Szef Kuchni
LOKALIZACJA: Wrocław -Krzyki
Oferujemy:
- Bezpłatne posiłki pracownicze
- Praca od poniedziałku do piątku, wolne weekendy
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego)
- Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia
- Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę po okresie próbnym, z terminowymi wypłatami
Do Twoich obowiązków będzie należało:
- Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji
- Zarządzanie podległym personelem
- Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu
- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta
- Składanie zamówień, kontrola magazynów oraz kosztów spożywczych
- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu
- Nadzór nad systemem bezpieczeństwa żywności
Nasze oczekiwania:
- Doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej
- Umiejętność kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej
- Bardzo dobra organizacja pracy
- Odpowiedzialność za jakość, świeżość, efektywności oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań
- Kontrola pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników,
- Praktyczna znajomość systemu HACCP
- Kreatywność i otwartość na zmiany
Szef kuchni
W zawodzie praca Braszowice 63praca od 12 00 - 20 00praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy Wymagania konieczne: Zawód: Szef kuchni (kuchmistrz) Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych...